Lees hier de blog van Spoedservice Rioolontstoppen en Duurzame Verwarming Haarlem in Haarlem

 • 13/10/2021
  Wat houdt het loodgietersvak precies in?

  Je bent meestal niet blij wanneer je een loodgieter moet bellen. Je hebt zijn hulp nodig, omdat je vloer blank staat ten gevolge van een lekkage. Of misschien zit je toilet zo verstopt, dat je het zelf niet op kunt lossen. Op zulke momenten is de loodgieter een redder in nood, maar hij doet en kan veel meer dan enkel lekkages en verstoppingen verhelpen. Waar kun je deze vakman nog meer voor inschakelen? Hier lees je alles over de werkzaamheden en vakkennis van de loodgieter!

  Lees meer
 • 09/09/2021
  Hoe kun je vocht en schimmel in huis behandelen en voorkomen?

  Wind, regen, sneeuw... Een muur kan over het algemeen wel tegen een stootje. Als een muur in een korte tijd met een grote hoeveelheid vocht wordt geconfronteerd, kan dat echter vervelende gevolgen hebben, bijvoorbeeld in de vorm van vochtplekken en schimmel. Op deze pagina lees je hoe je dit oplost én hoe je dit soort vervelende problemen in de toekomst voorkomt.

  Lees meer
 • 06/08/2021
  Hoe ontstaat een lekkage en wat kun je er tegen doen?

  Lekkage in je huis door een kapotte leiding? Dat is wel het laatste waar je op zit te wachten. Snel handelen is belangrijk, want vocht trekt in de muren, de vloer of meubels, waardoor waterschade ontstaat. Het beste is natuurlijk om schade aan leidingen geheel te voorkomen, maar hoe doe je dit? En als er wel al een lekkage is, welk stappenplan volg je dan?

  Lees meer
 • 15/07/2021
  5 tips van de loodgieter om te besparen op stookkosten

  Door kritisch te kijken naar je cv-ketel, de apparatuur die je gebruikt, maar ook je eigen leefstijl en gewoonten kun je als particulier of als ondernemer aanzienlijk besparen op de stookkosten. Door te kiezen voor een duurzame verwarming en je cv-systeem onder de loep te laten nemen door een professionele loodgieter, kun je duurzamer en voordelig stoken en zo niet alleen geld besparen, maar ook het milieu en klimaat ontzien. Maar hoe pak je het terugdringen van je energieverbruik slim aan? In dit artikel hebben we vijf praktische tips van ervaren loodgieters voor je verzameld, die je helpen om slimmer en voordelig te stoken. Doe er je voordeel mee!

  Lees meer
 • 15/06/2021
  Waarom is regelmatig ketelonderhoud zo belangrijk?

  Het geregeld laten controleren van je cv-ketel is belangrijker dan veel huiseigenaren (en huurders) zich realiseren. Zonder degelijk periodiek onderhoud van je cv-ketel loop je niet alleen onnodige veiligheidsrisico's, maar werkt je cv-ketel ook minder efficiënt dan mogelijk is. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over de voordelen van cv-onderhoud door een professionele cv-monteur. Je zult je verbazen over de vele pluspunten die goed onderhoud door een professional te bieden heeft!

   

  Lees meer
 • Over radiator- en cv-ketelservice
  16/11/2020
  Over radiator- en cv-ketelservice

  Als het buiten koud is, wilt u er binnen lekker behaaglijk bij zitten. Het is daarom essentieel dat uw radiatoren en cv-ketel de hele winter (en het liefst natuurlijk het hele jaar!) goed blijven werken. Met behulp van de cv-ketel- en radiatorservice van Spoedservice Rioolontstoppen en Duurzame Verwarming Haarlem kunt u ervan op aan dat uw centrale verwarming naar wens blijft presteren. Lees hier meer over de mogelijkheden en de zaken waar u zelf rekening mee kunt houden.

  Lees meer
 • -ketel kiezen: hr-ketel of vr-ketel?
  16/11/2020
  Nieuwe cv-ketel kiezen: hr-ketel of vr-ketel?

  Moderne cv-ketels zijn een stuk efficiënter dan deze in het verleden waren. Een nieuwe cv-installatie kan er dus voor zorgen dat u veel energie bespaart. Dit ziet u terug op uw energierekening en is natuurlijk een stuk beter voor het milieu. Maar een nieuwe cv-ketel is een behoorlijke investering, dus is het belangrijk dat u de juiste keuze maakt. Spoedservice Rioolontstoppen en Duurzame Verwarming Haarlem legt u graag uit wat de verschillen zijn tussen de populairste moderne cv-ketels: de hr-ketel of de vr-ketel.

  Lees meer
 • 24/7-loodgietersservice voor spoedklussen in Haarlem
  16/11/2020
  Profiteer van 24/7-loodgietersservice

  Een cv-ketel die er op een ijskoude avond opeens mee ophoudt, een nare rioollucht die plotseling uit uw gootsteen komt of een toilet dat niet meer wil doorspoelen – sommige loodgietersklussen kunnen echt niet wachten tot de volgende dag. In Haarlem schakelt u dan meteen Spoedservice Rioolontstoppen en Duurzame Verwarming Haarlem in.

  Lees meer
 • 15/07/2020
  Wat te doen bij afvoerproblemen?

  Verstoppingen, lekkages of gebroken leidingen met de bijbehorende schade, stank of zelfs ongedierte... Afvoerproblemen kunnen voor erg vervelende situaties zorgen. Het is daarom belangrijk om problemen zo snel mogelijk op te lossen en natuurlijk zoveel mogelijk te voorkomen. Hier lees je meer over wat je zelf kunt doen om diverse afvoerproblemen te voorkomen en verhelpen

  Lees meer
 • Cv-ketel
  15/07/2020
  Alles over cv-ketelonderhoud en -inspectie

  Om je cv-ketel veilig te kunnen gebruiken en er zeker van te zijn dat je niet te veel energie verbruikt om je huis en water te verwarmen is het belangrijk om je cv-ketel regelmatig te laten onderhouden. Hier lees je meer over een cv-ketelinspectie en de voordelen van een onderhoudscontract.

  Lees meer
 • Rioolverstopt
  15/07/2020
  Riolering verstopt? Zo los je het op

  Stank in huis en een afvoer die maar niet doorloopt... Een rioolverstopping is ontzettend vervelend en lijkt altijd onverwachts te komen op een moment dat het echt even niet uitkomt. Gelukkig kun je een verstopt riool vrij makkelijk herkennen en, mits je er op tijd bij bent, verhelpen. Hier lees je hoe je een rioolverstopping kunt herkennen, hoe je zelf het riool kunt ontstoppen, wanneer de gemeente hier verantwoordelijk voor is, en hoe je in de toekomst verstopte riolering kunt voorkomen.

  Lees meer