Lees hier de blog van Spoedservice Rioolontstoppen en Duurzame Verwarming Haarlem in Haarlem

 • Over radiator- en cv-ketelservice
  16/11/2020
  Over radiator- en cv-ketelservice

  Als het buiten koud is, wilt u er binnen lekker behaaglijk bij zitten. Het is daarom essentieel dat uw radiatoren en cv-ketel de hele winter (en het liefst natuurlijk het hele jaar!) goed blijven werken. Met behulp van de cv-ketel- en radiatorservice van Spoedservice Rioolontstoppen en Duurzame Verwarming Haarlem kunt u ervan op aan dat uw centrale verwarming naar wens blijft presteren. Lees hier meer over de mogelijkheden en de zaken waar u zelf rekening mee kunt houden.

  Lees meer
 • -ketel kiezen: hr-ketel of vr-ketel?
  16/11/2020
  Nieuwe cv-ketel kiezen: hr-ketel of vr-ketel?

  Moderne cv-ketels zijn een stuk efficiënter dan deze in het verleden waren. Een nieuwe cv-installatie kan er dus voor zorgen dat u veel energie bespaart. Dit ziet u terug op uw energierekening en is natuurlijk een stuk beter voor het milieu. Maar een nieuwe cv-ketel is een behoorlijke investering, dus is het belangrijk dat u de juiste keuze maakt. Spoedservice Rioolontstoppen en Duurzame Verwarming Haarlem legt u graag uit wat de verschillen zijn tussen de populairste moderne cv-ketels: de hr-ketel of de vr-ketel.

  Lees meer
 • 24/7-loodgietersservice voor spoedklussen in Haarlem
  16/11/2020
  Profiteer van 24/7-loodgietersservice

  Een cv-ketel die er op een ijskoude avond opeens mee ophoudt, een nare rioollucht die plotseling uit uw gootsteen komt of een toilet dat niet meer wil doorspoelen – sommige loodgietersklussen kunnen echt niet wachten tot de volgende dag. In Haarlem schakelt u dan meteen Spoedservice Rioolontstoppen en Duurzame Verwarming Haarlem in.

  Lees meer
 • 15/07/2020
  Wat te doen bij afvoerproblemen?

  Verstoppingen, lekkages of gebroken leidingen met de bijbehorende schade, stank of zelfs ongedierte... Afvoerproblemen kunnen voor erg vervelende situaties zorgen. Het is daarom belangrijk om problemen zo snel mogelijk op te lossen en natuurlijk zoveel mogelijk te voorkomen. Hier lees je meer over wat je zelf kunt doen om diverse afvoerproblemen te voorkomen en verhelpen

  Lees meer
 • Cv-ketel
  15/07/2020
  Alles over cv-ketelonderhoud en -inspectie

  Om je cv-ketel veilig te kunnen gebruiken en er zeker van te zijn dat je niet te veel energie verbruikt om je huis en water te verwarmen is het belangrijk om je cv-ketel regelmatig te laten onderhouden. Hier lees je meer over een cv-ketelinspectie en de voordelen van een onderhoudscontract.

  Lees meer
 • Rioolverstopt
  15/07/2020
  Riolering verstopt? Zo los je het op

  Stank in huis en een afvoer die maar niet doorloopt... Een rioolverstopping is ontzettend vervelend en lijkt altijd onverwachts te komen op een moment dat het echt even niet uitkomt. Gelukkig kun je een verstopt riool vrij makkelijk herkennen en, mits je er op tijd bij bent, verhelpen. Hier lees je hoe je een rioolverstopping kunt herkennen, hoe je zelf het riool kunt ontstoppen, wanneer de gemeente hier verantwoordelijk voor is, en hoe je in de toekomst verstopte riolering kunt voorkomen.

  Lees meer