Uw badkamer of toilet renoveren in de regio Haarlem

Zoekt u naar een betrouwbare partner voor de renovatie van uw badkamer en/of toilet? Spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen Haarlem beschikt over 15 jaar ervaring en is gespecialiseerd in het vernieuwen van uw bestaande badkamer of toilet.

Het renoveren van een badkamer en/of toilet

Na verloop van tijd voldoen een badkamer en/of toilet niet echt meer aan de wensen van deze tijd en is het tijd voor een renovatie. Misschien wilt u een inloopdouche in plaats van een ligbad, andere tegels of moet de badkamer gedeeld worden met meerdere personen en is een extra wastafel geen overbodige luxe. Alles is mogelijk, ook het uitbreiden van een te kleine badkamer door het uitbreken van muren. Meestal moet bij een renovatie het leidingwerk aangepast worden. Neem hiervoor een expert in de arm; Spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen Haarlem.

Een lekkage in de badkamer

Een lekkage in de badkamer is altijd vervelend. Vaak is niet meteen duidelijk waar de lekkage precies vandaan komt. Zit het in een van de leidingen of is het de douche? Bij Spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen Haarlem sporen we de lekkage vakkundig voor u op en verhelpen hem daarna direct.

 

Als we op zoek gaan naar de oorzaak van de lekkage dan beginnen we met de kitnaden rondom de douche of het bad. Ook kijken we naar de kitnaden rondom het afvoerputje en controleren of er geen loszittende tegels of kapot voegwerk aanwezig zijn.

Is de oorzaak gevonden dan lossen we dit adequaat voor u op.

Icoon telefoon

Een lekkage in uw badkamer? Neem contact met Spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen Haarlem op om uw probleem te verhelpen!

Bel: 023 - 20 14 211