Hebt u een storing aan uw cv-ketel, hr-ketel of verwarmingsinstallatie?

Of zoekt u naar een betrouwbare partner voor de uitvoering van periodiek onderhoud? Spoedservice Duurzaam Verwarmen en Rioolontstoppen Haarlem beschikt over 15 jaar ervaring en is in geval van nood 24 uur per dag bereikbaar via 023 791 0120.  

Cv-ketel uitgevallen?

Uitval van een verwarming of cv-ketel komt altijd ongelegen. Gelukkig staan onze vakkundige monteurs dag en nacht (ook in het weekend) voor u klaar om iedere storing of defect aan cv-ketels, hr-ketels of verwarmingsinstallaties te verhelpen.

 

Onze gespecialiseerde loodgieters en verwarmingsmonteurs beschikken over meer dan 15 jaar ervaring en zijn uitgerust met specialistisch gereedschap waarmee zij storingen en defecten aan elke type cv- of hr-ketel van elk merk kunnen verhelpen.

 

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid een voordelig onderhoudscontract
af te sluiten. Hierbij wordt uw ketel periodiek gereinigd en gecontroleerd zodat deze in goede conditie blijft en u niet voor vervelende verassingen komt te staan. 

Meer weten of direct een storing melden?

Storingen & Onderhoud

In het najaar is er niets vervelender dan een storing in uw verwarming en/of cv-ketel te ontdekken. De verwarming gaat niet aan en hierdoor blijft het erg koud in huis. Daarnaast blijkt u ook geen warm water te hebben. Dit is een serieus probleem wat u zo snel mogelijk wilt verhelpen. Bij Spoedservice Duurzaam Verwarmen en Rioolontstoppen Haarlem staan wij op ieder gewenst moment voor u klaar. Op deze pagina leest u alles over de meest voorkomende storingen bij het verwarmen van uw huis, de oorzaak van de storing en wat u kunt doen bij een storing in uw cv- of hr-ketel.

Wat is een storing in uw verwarming?

Storingen in de verwarming komen helaas vaak voor. Wist u dat een storing in uw verwarming alles met uw cv- of hr-ketel te maken heeft? De ketel in uw huis zit namelijk aan uw verwarming gekoppeld. Wanneer de ketel een storing heeft, kunt u de verwarming niet gebruiken tot de storing verholpen is. Vaak kunt u een storingscode op de display van uw ketel aflezen. Op het internet kunt u deze code invoeren, waarna u kunt bepalen wat voor soort storing er in uw verwarming zit.

Neem met ons contact op

De meest voorkomende storingen tijdens het verwarmen

De meest voorkomende storingen tijdens het verwarmen van uw woning zijn een niet warm wordende verwarming en een kapotte cv- of hr-ketel. Wanneer uw cv- of hr-ketel het niet meer doet, kunt u tijdelijk niet van warm water gebruik maken. Dit is vooral vervelend als u wil douchen of gaat koken. Als het dan ook nog eens koud is in huis omdat uw verwarming het ook niet meer doet, wilt u dit probleem zo snel mogelijk oplossen.

De oorzaak van uw storing in de verwarming

 

Storingen in uw verwarming en cv- of hr-ketel kunnen verschillende oorzaken hebben. Ten eerste hangt uw cv-ketel vaak op een vochtige plek in huis, zoals een kleine kast op uw zolder. Het kan zijn dat sommige elektrische onderdelen aan uw cv- of hr-ketel vochtschade oplopen. Als dat gebeurt, krijgt u een storingscode te zien en kunt u uw verwarming tijdelijk niet gebruiken. Het kan ook zijn dat er een lekkage in uw woning is waardoor er een elektrische storing in de ketel is ontstaan.

Wat te doen bij een storing in uw cv- of hr-ketel?

Voordat u Spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen Haarlem inschakelt, kunt u zelf kijken of u de storing in uw verwarming kunt verhelpen. Soms is het resetten van uw cv- of hr-ketel namelijk al voldoende om uw storingen te verhelpen. Dit kunt u doen door de stekker uit het stopcontact te halen en deze er opnieuw in te steken. Als het goed is, zit er ook een resetknop op uw cv- of hr-ketel waarmee u de ketel opnieuw kunt opstarten.

 

Als u de storingen zelf niet kunt verhelpen, helpen wij u graag van uw verwarmingsprobleem af. Onze installateurs hebben ruim 15 jaar ervaring en kunnen elke storing in uw verwarming of cv- en hr-ketel voor u oplossen! Spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen Haarlem staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. wij zijn dan ook dag en nacht bereikbaar op 023 - 20 14 211.

Icoon telefoon

Spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen Haarlem is 24/7 dag en nacht bereikbaar via 023 - 20 14 211.

023 - 20 14 211