Rioolverstoppingen oplossen en duurzame verwarmingen installeren in Haarlem!

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf in Haarlem om uw riool te ontstoppen?
Maak dan kennis met Spoedservice Rioolontstoppen en Duurzame Verwarming Haarlem, ervaringsdeskundige in het ontstoppen van uw riool en het verhelpen van problemen met de verwarming.


Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een breed scala aan oplossingen om uw huis duurzaam te verwarmen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het installeren van zonnepanelen of een warmtepomp.

 

Riool verstopt

Als uw riool verstopt is, vraagt dit om snelle actie. Wij beschikken over geavanceerde apparatuur waarmee we de verstopping snel de baas zijn en u vlug weer gebruik kunt maken van uw sanitair. Ook voor afvoerproblemen kunt u op ons rekenen. We verhelpen de verstopping direct, zodat vochtplekken geen kans krijgen. Heeft u waterschade in huis, dan voeren we een lekdetectie uit. Vervolgens kunnen we uw afvoer of leidingen repareren of vervangen. Wilt u lekkages en verstoppingen in de toekomst voorkomen, dan is het wellicht een goed idee om de inspectie en het onderhoud van uw leidingen en afvoer aan ons over te laten.

 

Doet uw verwarming het niet?

We laten u niet in de kou zitten en helpen u gelijk verder. Als u overweegt om de hr-ketel of decv-ketel te vervangen, dan bekijken we graag samen de mogelijkheden voor een milieubewuste cv-installatie, waarmee u niet alleen uw huis goed verwarmt, maar eveneens minder energie verbruikt en kosten bespaart.


Tot slot kunt u ons ook inschakelen voor het onderhoud en de inspectie van uw installatie. Zo weet u zeker dat het goed gebeurt!

 

Contact

Laat het ons gerust weten als u meer informatie nodig heeft om uw riool te ontstoppen of uw huis duurzaam te verwarmen. Zit uw riool verstopt en heeft u zo snel mogelijk hulp nodig? Neem dan contact met ons op. Onze professionals staan dag en nacht voor u klaar en helpen u meteen verder!

 

Bel 085 - 013 82 92