24/7-loodgietersservice voor spoedklussen in Haarlem

Profiteer van 24/7-loodgietersservice

Een cv-ketel die er op een ijskoude avond opeens mee ophoudt, een nare rioollucht die plotseling uit uw gootsteen komt of een toilet dat niet meer wil doorspoelen – sommige loodgietersklussen kunnen echt niet wachten tot de volgende dag. In Haarlem schakelt u dan meteen Spoedservice Rioolontstoppen en Duurzame Verwarming Haarlem in.

Spoedklussen voor uw loodgieter

Onze loodgieters staan dag en nacht voor u klaar, ook in het weekend. Maar wanneer gaat het om een spoedgeval? Voor bijvoorbeeld onderhoudswerkzaamheden en inspecties kunt u beter een afspraak maken tijdens de reguliere werkuren – dit is voordeliger en zorgt ervoor dat onze spoedservice beschikbaar blijft voor echte noodgevallen. Bij de volgende spoedklussen raden wij u wel zeker aan per direct contact op te nemen met onze 24/7-loodgietersservice:


• Afvoerverstopping
Een verstopping in uw toilet, gootsteen of regenwaterafvoer zorgt niet alleen voor een nare stank in huis, maar kan ook ernstige waterschade veroorzaken als het probleem niet meteen aangepakt wordt. Wij hebben de juiste kennis, kunde en materialen om uw afvoer snel te ontstoppen zonder de leidingen te beschadigen. Wij raden u dan ook altijd aan gebruik te maken van een spoedloodgieter en het probleem niet zelf aan te pakken, om verdere schade te voorkomen.

• Lekkage
Een lekkende waterleiding of afvoerpijp kan voor flink wat overlast zorgen: een hogere waterrekening, schimmelvorming, waterschade in de muren en vervelende geurtjes. Het is daarom essentieel dat de lekkage zo snel mogelijk verholpen wordt. Daarom kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week gebruikmaken van onze spoedservice. Wij beschikken over verschillende hulpmiddelen om het lek op te sporen en verhelpen.

• Cv-ketelstoring
Op een koude dag zonder goed werkende cv-ketel zitten – u moet er niet aan denken! Wij zorgen ervoor dat u niet lang zonder heet water en centrale verwarming blijft zitten. Onze ervaren loodgieters vinden snel de oorzaak van de cv-ketelstoring en lossen het probleem vakkundig op. Zo kan de druk in de ketel te laag zijn of kunnen verouderde onderdelen versleten zijn. Waar nodig (en waar mogelijk) vervangen wij deze onderdelen meteen, zodat u uw cv-ketel meteen weer goed kunt gebruiken.
Zit u met een afvoerverstopping, lekkage of cv-ketelstoring?

Neem direct contact op met de 24/7-loodgietersservice van Spoedservice Rioolontstoppen en Duurzame Verwarming Haarlem.

0
Feed