Oplossingen voor duurzaam verwarmen in Haarlem en omgeving

023 - 20 14 211

Wij zijn specialist op het gebied van centrale verwarming, de installatie van HR- en cv-ketels, warmtepompen en/of zonnepanelen, storingen en onderhoud. Lees hier meer over de mogelijkheden!

Radiatorservice

Uitval van radiatoren kan erg vervelend zijn, zeker in de wintermaanden. Door gebruik te maken van onze radiatorservice komt er om de zoveel tijd een monteur bij u langs om uw cv-installatie en verwarming te controleren en schoon te maken. Dit levert u op de lange termijn profijt op.

Onze monteurs zijn specialistisch geschoold en hebben allen ruime ervaring om uw cv-ketel in Haarlem en omgeving de aandacht te geven die deze nodig heeft om in een goede conditie te blijven. 

 

Spoed?

Hebt u direct een ervaren cv-specialist nodig? Bel ons direct!

Wilt u deskundig advies over onze service? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.  Wij helpen u graag. In het geval van een storing kunt u ons dag en nacht bereiken. 

Storing? Bel ons direct! 24/7

HR-ketel

Een storing aan een HR-ketel komt altijd ongelegen en als het zich voordoet, is het urgentie nummer één. De meest voorkomende problemen die een deskundige reparatie vereisen, zijn storingen aan het expansievat en de warmtewisselaar, of hebben te maken met waterlekkage. Een vakkundige cv-monteur van Spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen Haarlem kan deze problemen snel en deskundig verhelpen. Door onze jarenlange ervaring en gebruikmaking van de juiste apparatuur bent u verzekerd van een uitstekende service. Onze vakmannen zullen snel kunnen vaststellen wat het precieze probleem is en welke oplossing de juiste is.

Vrijwel alle storingen aan cv-installaties ontstaan door te weinig onderhoud. Om dit te voorkomen, adviseren wij u om een onderhoudscontract af te sluiten.

Geen warm water? Neem direct contact op!

Centrale verwarming

Hebt u een nieuwe cv-ketel nodig? Bij vervanging van een bestaande cv-installatie kunt u bij Spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen Haarlem terecht voor gedegen advies en voor een prijsopgave voor een nieuwe cv-ketel inclusief levering en complete installatie.

 

Wij leveren gerenommeerde merken, zoals Intergas en Vaillant.

Advies op maat? Bel ons!

Zonnepanelen

Als u op zoek bent naar een zonnepanelen of naar een complete stroominstallatie zijn er drie vragen van belang:

  • Wat vindt u mooi?

  • Wat is uw huidige energieverbruik?

  • Welk budget hebt u in gedachten?

Door samen bovenstaande vragen te beantwoorden, kunnen wij advies geven dat aansluit op uw situatie en wensen. Zo bent u er zeker van dat u het gewenste resultaat haalt uit uw investering. 

Lees via de onderstaande knop meer over onze eersteklas zonnepanelen & omvormers om te kiezen wat u mooi vindt, of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies. Onze adviseurs helpen u graag met de best passende A-merk zonnepanelen voor uw dak!

Wij verzorgen niet alleen de installatie van zonnepanelen, maar ook het onderhoud ervan. Regelmatig onderhoud van zonnepanelen is erg belangrijk om rendementverlies te voorkomen. Zonnepanelen kunnen door vuil namelijk wel 2% tot 3% aan rendement verliezen. Slechts een deel van de vuilresten wordt automatisch door regen of sneeuw van uw zonnepanelen afgespoeld. 


Daarom adviseren wij om ervoor te zorgen dat zonnepanelen schoon zijn, zodat u een hoge opbrengst kunt genereren. Ook is het belangrijk om uw zonnepanelen af en toe te (laten) inspecteren op eventuele beschadigingen of defecten. Hierdoor zorgt u niet alleen voor een hoog rendement, maar ook voor een extra lange levensduur. Daarnaast is het is belangrijk om uw zonnepanelen regelmatig te (laten) controleren op eventueel achtergebleven vuil, zoals bladeren, stof of vogelpoep. Ook hiervoor kunt u uiteraard een beroep doen op onze vakmannen.

Lees meer over zonnepanelen

Warmtepomp

Warmtepompen voor kantoren en woningen hebben de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt.
Met all electric warmtepomp-oplossingen bent u helemaal van het aardgas af. Een warmtepomp doet alles wat een cv-ketel ook doet: uw huis verwarmen én warm water leveren, maar wel duurzamer, de CO2-uitstoot voor verwarming daalt met wel 30 tot 45%. Zo kunt u uw huis klimaatbewust en volledig elektrisch maken.

Bij all electric oplossingen maakt u helemaal geen gebruik meer van een cv-ketel. Een volledige warmtepomp werkt op stroom. Het haalt warmte uit de lucht, bodem of het grondwater en maakt daar een bruikbare temperatuur van. De warmtepomp heeft een voorraadvat voor warm water en is daarom ongeveer zo groot als een hoge koelkast. Hij is alleen geschikt voor een goed geïsoleerd huis. 


U combineert een warmtepomp met vloer- of wandverwarming of radiatoren die voldoende warmte afgeven bij een lage watertemperatuur (lage temperatuurverwarming).

 

Andere soorten warmtepompen zijn een hybride warmtepomp en een ventilatiewarmtepomp. Maak uw huis duurzamer met de hulp van Spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen Haarlem!

Lees meer over warmtepompen
Icoon telefoon

Expert nodig op het gebied van centrale verwarming? Neem contact met ons op!

023 - 20 14 211