Een verstopte wastafel in de regio Haarlem

Laat uw verstopte wastafel vakkundig ontstoppen door de experts van Spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen Haarlem en u hebt er voor langere tijd geen omkijken meer naar.

Wastafel verstopt?

Is uw wastafel verstopt maar weet u niet precies waar de verstopping zich bevindt? Bij Spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen Haarlem detecteren we de precieze locatie en lossen vervolgens de verstopping direct voor u op.

Verstopping? Bel direct naar 023 - 20 14 211

Tips om een verstopping tegen te gaan

Een wastafel raakt meestal niet van de ene op de andere dag verstopt. Vaak merkt u al een tijdje dat het water niet goed meer wegloopt. Om een daadwerkelijke verstopping te voorkomen, kunt u een liter kokend water met baking soda en eventueel wat azijn door de afvoer gieten. Ook kunt u de sifon losschoeven boven een emmer en deze vervolgens schoonmaken. Lost de verstopping niet op? Neem dan contact op met Spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen Haarlem.

Icoon telefoon

Een verstopte wastafel loopt weer door na een ontstopping door Spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen Haarlem.

023 - 20 14 211