Stankdetectie door Spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen Haarlem

Als er zich ergens een lekkage in het rioolsysteem bevindt dan kan dit stankoverlast veroorzaken. Vaak is de reden een scheur of een breuk, waardoor een open verbinding met het riool ontstaat.

Opsporen van stank

Stank in huis kan de meest onverwachte oorzaken hebben en een expert kan hierbij helpen!

Door een afspraak te maken met Spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen Haarlem, kunnen wij bij u langs komen en de stank in uw huis opsporen? Blijkt er bijvoorbeeld een lekkage te zijn, dan kunnen wij deze meteen verhelpen of het advies geven dat u nodig heeft om het probleem op te lossen. 

Stankoverlast? Bel 023 - 20 14 211

Hoe vinden wij de oorzaak van uw stankoverlast?

Als er sprake is van stankoverlast en de oorzaak ervan moet achterhaald worden, dan kunnen we dit bij Spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen Haarlem op twee manieren doen.

 

Opsporen via camera-inspectie

Met behulp van een camera wordt de binnenkant van het riool geïnspecteerd.

 

Opsporen met rookdetectie

Het opsporen van stank veroorzaakt door een breuk of scheur kan goed worden opgespoort met rook. Door rook onder druk in het riool in het riool te brengen, die vervolgens door een eventuele kier of scheur weer naar buiten komt, kunnen zelfs hele kleine openingen worden opgespoord.

De rook die gebruikt wordt, is niet schadelijk voor het milieu.

 

Na precieze detectie kan het defect verholpen worden.

Icoon telefoon

Voor het opsporen en verhelpen van stankoverlast, staan we bij Spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen Haarlem 24/7 voor u klaar.

Neem contact met ons op