In ons werkgebied staan onze loodgieters voor u klaar!

Een verstopping in uw riool of een defect aan uw verwarming komt nooit gelegen. Spoedservice Duurzaam Verwarmen Haarlem staat 24/7 klaar om u van dienst te zijn. In ons werkgebied werken ervaren loodgieters en onderhoudsmonteurs om zo snel mogelijk uw probleem op te lossen. Daarnaast geven wij duurzame adviezen, plaatsen wij nieuwe ketels, voeren wij onderhoudswerkzaamheden uit en meer!

 

Verwarming


Voor alles wat met verwarmen te maken heeft, kunt u bij ons terecht. Hebt u een HR of een cv ketel? Dan kunnen wij u helpen met advies en onderhoud. Een onderhoudsmonteur staat, in ons werkgebied, altijd klaar om storingen op te lossen. Als uw ketel aan vervanging toe is, kijken we samen naar (duurzame) mogelijkheden. Wij geven graag advies over zonnepanelen, een nieuwe cv ketel, een HR ketel of een warmtepomp. Als u al zonnepanelen heeft, is het belangrijk deze goed schoon te houden. Alleen zo kan er een hoge opbrengst gegenereerd worden. Ook hiervoor kunt u onze onderhoudsmonteur inschakelen.

 

Verstoppingen


Als uw riool of uw afvoer verstopt is, moet dat snel opgelost worden door een professionele loodgieter. Wij helpen u graag met onderhoud aan de leidingen en het oplossen van verstoppingen. Ook planning en inspectie van leidingen voeren wij graag voor u uit. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in lekdetectie. Waterschade door een lek brengt risico’s met zich mee, bijvoorbeeld door de mogelijkheid tot schimmelvorming. Onze gespecialiseerde loodgieters voeren een lekdetectie uit, waarna de schade snel en vakkundig gerepareerd wordt.

 

Wij staan klaar!


Spoedservice Duurzaam Verwarmen Haarlem zoekt altijd naar de beste oplossing voor uw probleem en de beste oplossingen voor uw vragen. Hebt u dringend hulp bij een verstopping nodig, dan kunt u ons dag en nacht bellen. Wilt u graag een adviesgesprek of meer informatie? Bel of stuur ons een e-mail en wij gaan voor u aan de slag!

 

Waar werken we allemaal?

 

Spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen Haarlem kunt u inschakelen voor werkzaamheden in:

 

Alkmaar 

Amstelveen

Amsterdam

Assendelft

Bergen

Beverwijk

Bloemendaal

Castricum

Egmond aan zee

Haarlem

Heemskerk

Heemstede

Heiloo

IJmuiden

Koog aan de Zaan

Krommenie

Middenbeemster

 

 

 

 

 

 

Oostzaan

Purmerend

Santpoort Noord

Schiphol

Schoorl

Uitgeest

Velsen

Westzaan

Wijk aan Zee

Wormerland

Wormerveer

Zaandam

Zaandijk

Zandvoort

Zwanenburg