Last van waterschade in de omgeving van Haarlem?

Spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen Haarlem is gespecialiseerd in zowel lekdetectie als in waterschade!

Merkt u verkleuringen in of op uw muren, of hebt u al een tijd last van een muffe geur in uw huis? Neem dan zo snel mogelijk contact op met uw expert!

Lekkage en waterschade

Een lekkage in huis zorgt voor een vervelende situatie waarbij uw woning waterschade op kan lopen. Spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen Haarlem is gespecialiseerd in het toepassen van lekdetectie, waarbij wij uw lekkage opsporen zonder te hoeven breken. Als wij de bron van het probleem hebben gevonden, kunnen wij de lekkage in uw leidingwerk direct voor u verhelpen. Op deze pagina leest u meer over wat lekdetectie precies is en welke voordelen eraan zitten. Hebt u last van lekkage en bent u met spoed op zoek naar een betrouwbare loodgieter om dit te verhelpen? Wij staan 24/7 voor u klaar en zijn dan en nacht bereikbaar via 023 - 20 14 211.

 

Meer weten of direct een lekkage melden?

De verschillende soorten waterlekken voor u op een rij 

Als u een lekkage in huis ontdekt, kan dit verschillende oorzaken hebben. Er kan een lekkage in uw leidingwerk zitten, maar ook in uw verwarmingssysteem of in een afvoerbuis. Gelukkig weten onze experts van Spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen Haarlem precies hoe zij achter de bron van uw lekkage kunnen komen. Wij maken namelijk gebruik van lekdetectie om uw loodgietersproblemen zo snel mogelijk te repareren. 

Wat is lekdetectie precies?

Het woord lekdetectie zegt het eigenlijk al, want lekdetectie wordt ingezet bij lekkages opsporen. Hebt u een lekkage in uw leidingwerk? Dan is het belangrijk om de lekkage zo snel mogelijk te verhelpen, voordat er ernstige waterschade aan uw woning ontstaat. Een lek detecteren kan op verschillende manieren bereikt worden. Er kan een infraroodcamera ingezet worden om een lek in uw warmwaterleiding op te sporen. Verder kunnen er zelfs geluidsgolven worden ingezet om achter de bron van de lekkage te komen. 

Neem met ons contact op

Welke voordelen zitten er aan lekdetectie? 

Lekdetectie wordt ingezet om de bron van uw lekkage zo snel en zo nauwkeurig mogelijk op te sporen. Er wordt specialistische en moderne apparatuur ingezet om het lek te detecteren. Door de infraroodcamera kan de loodgieter bijvoorbeeld precies zien waar er water uit uw leidingwerk weglekt. Dit voorkomt onnodig breekwerk in uw muren of plafond en vloer om achter de bron van de lekkage te komen. Veel mensen zien dit als het belangrijkste voordeel, omdat uw reparatiekosten uiteindelijk veel lager uit zullen vallen dan wanneer er veel breekwerk nodig is om bij de bron van uw lekkage te komen. 

Lekdetectie zonder breekwerk inzetten?

Bij Spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen Haarlem helpen wij u graag van uw lekkages af! Ons team bestaat uit een aantal gespecialiseerde vakmannen die al meer dan 15 jaar ervaring hebben in het loodgietersvak. Wij weten maar al te goed hoe vervelend een lekkage voor u kan zijn. Waterschade aan uw huis kan al snel in reparatiekosten oplopen. Vandaar dat wij lekdetectie zonder breekwerk voor u uitvoeren. Hiermee blijven uw muren en plafond gespaard en pakken wij direct de bron van uw lekkage aan.

 

Het is voor ons belangrijk om zo snel mogelijk in te grijpen en uw lek te detecteren. U hebt bij ons daarom de mogelijkheid om spoedreparaties uit te laten voeren. Dit houdt in dat u ons 24 uur per dag en 7 dagen per week kunt bereiken op nummer 023 - 20 14 211. Wanneer u de lekkage bij ons meldt, zorgen wij ervoor dat er zo snel mogelijk een expert bij u ter plaatse is.

 

Icoon telefoon

Spoedservice Duurzaam Verwarmen en Rioolontstoppen Haarlem is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar via 023 791 0120.

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden