Een rioollucht in huis in Haarlem en omgeving

Een rioollucht is een zeer onaangename lucht die zich door het hele huis of kantoor kan verspreiden. Vaak is de oorzaak ervan niet direct duidelijk en moet onderzoek door een expert gedaan worden naar de herkomst van de lucht.

Hoe ontstaat rioollucht precies?

Een rioollucht, waar deze ook hangt is altijd onprettig en moet zo snel mogelijk verholpen worden. De herkomst van lucht kan verschillende oorzaken hebben, zo kan het zijn dat er ergens een gootsteen, een afvoer of putje verstopt is geraakt. Bij Spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen Haarlem heben we jarenlange ervaring in het opsporen van de oorzaak van stankoverlast en in het verhelpen ervan.

Meer weten? Bel ons!

Twee soorten stankoverlast

Bij Spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen Haarlem maken we een onderscheid tussen twee soorten stankoverlast, namelijk tussen tijdelijke en permanente stankoverlast.

 

Tijdelijke stankoverlast

Bij tijdelijke stankoverlast is er meestal geen sprake van een verstopping. De stank ruikt u meestal alleen ten tijde van neerslag of bij een bepaalde windrichting.

 

Permanente stankoverlast

Blijft een rioollucht permanent hangen dan is er meestal sprake van een verstopping. Soms heeft de stank ook de geur van amoniak.

 

bij Spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen Haarlem begrijpen we precies hoe vervelend het is om een permanente rioollucht te ervaren. Het is niet alleen hinderlijk, maar ook nog slecht voor uw gezondheid omdat u er misselijkheid en hoofdpijnklachten door kunt ervaren.

Zo verhelpen we rioollucht

Alvorens we de rioollucht kunnen verhelpen, sporen we bij Spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen Haarlem de oorzaak van het probleem op. Hiervoor hebben we verschillende apparaten ter beschikking. Is de oorzaak gevonden dfan kunnen we deze op verschillende manieren oplossen.

 

Zo kunnen we:

  • Ontluchten
  • Schoonboren
  • Reinigen onder hoge waterdruk
  • Schoonfrezen
  • Leegzuigen.

 

Bel ons voor een afspraak
Icoon telefoon

Ruikt u een rioolucht in de regio Haarlem? Bel direct met Spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen Haarlem; wij lossen het voor u op.

023 - 20 14 211