Professionele hulp bij een cv-ketel storing in Haarlem

Om een cv-ketel storing te voorkomen is het belangrijk dat cv-ketels goed onderhouden worden. Een onderhoudsbeurt zorgt ervoor dat de ketel een verlengde levensduur heeft, veilig blijft, minder CO2 uitstoot en dat u kunt besparen op stookkosten. Wilt u uw ketel in Haarlem professioneel laten onderhouden? Neem dan contact op met Spoedservice Duurzaam Verwarmen Haarlem! Wij helpen u graag.

 

Cv-ketel onderhoud

Gemiddeld gaat een ketel ongeveer 15 jaar mee. Afhankelijk van het model moet de ketel een keer per jaar of per twee jaar onderhouden worden. Tijdens een onderhoudsbeurt wordt de ketel grondig nagekeken en worden versleten onderdelen vervangen. Ook wordt de cv-ketel schoongemaakt. Bij Spoedservice Duurzaam Verwarmen Haarlem kunt u een onderhoudsabonnement voor de ketel afsluiten. Zo weet u zeker dat uw ketel op tijd nagekeken wordt en veilig is en blijft!

 

Een cv-ketel storing

Ook ketels die goed onderhouden worden kunnen af en toe last hebben van een storing. Door een defect onderdeel warmt de ketel niet meer op en hebt u geen warm water en verwarming meer. Het is ingewikkeld om te bepalen welk onderdeel stuk is. Zelf kunt u de waterdruk en aansluiting in de meterkast controleren. Mocht dit geen uitsluitsel geven, schakel dan een erkende monteur in! Het is belangrijk om de ketel door een gecertificeerde monteur te laten repareren, hierdoor blijft de ketel veilig.

 

Naast vervelend is een cv-ketel storing gevaarlijk. Een defecte ketel zorgt voor een risico op kortsluiting en brandgevaar. Ook kan er koolmonoxide vrijkomen. Dit gas is niet te zien en te ruiken, maar is levensgevaarlijk bij inademen. Des te meer reden om te investeren in cv-ketel onderhoud door een professional!

 

Contact met Spoedservice Duurzaam Verwarmen Haarlem

Naast onderhoud aan de cv-ketel kunt u ook bij ons in Haarlem terecht als uw riool verstopt is. Ook wanneer de afvoer verstopt is helpt onze ontstoppingsdienst u graag. Mogen wij uw cv-ketel onderhouden of repareren, uw riool of afvoer ontstoppen of hebt u een andere vraag? Neem dan contact met ons op via telefoon, e-mail of het formulier op de website!